magistraal kantoor

panoramisch uitzicht

Kantoor voor professionals

De Colonel is één van de meeste prominente en hoogwaardige kantoorgebouwen in Maastricht. Het gebouw is gelegen direct naast het NS station Maastricht en huisvest veel vooraanstaande organisaties, waaronder Q-Park, EY, Arcadis en Regus.

De lagere bouwdelen bieden grote vloeren voor onder meer Het Nieuwe Werken. In de toren is ruimte voor kleinere zelfstandige kantoren op hoog niveau. Beide beschikken over state-of-the-art installaties, computervloeren en te openen ramen.

Uitmuntende voorzieningen

De Colonel biedt vele voorzieningen. De Colonel beschikt over gemeenschappelijke vergaderruimten en een bedrijfsrestaurant. Op de begane grond bevindt zich ook Cubico Caffè, een eigentijdse espressobar/trattoria met heerlijke Italiaanse koffies, klassieke Italiaanse gerechten en een gezellig terras.
Op het station vindt u diverse faciliteiten zoals onder meer een AH to Go en HEMA en in het naastgelegen stadsdeel Wyck bevinden zich talloze winkels, gezellige cafés, restaurants en trendy hotels. Nog een klein stukje verder lopen vindt u het gezellige centrum van Maastricht.

Zeer duurzaam

De Colonel biedt een duurzame huisvesting. Het gebouw beschikt over energielabel A en de verlichting is voorzien van daglichtregeling en aanwezigheidsdetectie. Daarbij biedt huisvesting direct naast het station de meest duurzame mobiliteitsoplossing. De parkeergarage van De Colonel beschikt over laadpalen voor elektrische auto’s.

Vooraanstaande buren

In De Colonel is een keur aan vooraanstaande organisaties gevestigd. U vindt hier onder meer Q-Park, EY, Arcadis, Cardimed, Boumans Advocaten en RID. Regus biedt met flexibele kantoor- en vergaderruimten nog huisvesting aan een groot aantal kleinere bedrijven.