CGI Nederland verhuist per 1 augustus hun huidige locatie in Heerlen naar deze nieuwe kantoorruimte in het centrum van Maastricht. Hier hebben zij circa 770 m2 kantoorruimte gehuurd op de 2e verdieping van bouwdeel B van het prominente kantoorgebouw De Colonel.

Boek & Offermans Makelaars heeft namens haar opdrachtgever, Basisfonds Stationsloacties, de verhuur tot stand gebracht.
CGI, opgericht in 1976, is een van de grootste dienstverleners ter wereld op het gebied van informatietechnologie en bedrijfsprocessen. CGI heeft op dit moment 6 vestigingen in Nederland: Rotterdam, Hoofddorp, Groningen, Arnhem, Eindhoven en Heerlen.

De Colonel is één van de meeste prominente en hoogwaardige kantoorgebouwen in Maastricht. Het gebouw is gelegen direct naast het NS station Maastricht en huisvest veel vooraanstaande organisaties, waaronder Q-Park, EY, Arcadis, Arlanxeo en Regus. Door de ligging naast het NS-station en het nabijgelegen busstation heeft het gebouw de best denkbare bereikbaarheid. Met het gereedkomen van de ondertunneling van A2 in 2016 is ook de autobereikbaarheid van Maastricht en De Colonel weer optimaal. De Colonel beschikt over energielabel A en biedt vele voorzieningen.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhurende partij, Basisfonds Stationslocaties. RealXL Vastgoedspecialisten voert de regie over de verhuur. Re-creations EU, trad bij deze transactie op namens de huurder.